Last news in Fakti

24 Декември, 2012 17:30 958 2

Стефанов: Телевизията е спасението за "А"група

  • "а" група-
  • отбори-
  • телевизия-
  • стефанов-
  • славия-
  • тв права-
  • домусчиев
Стефанов: Телевизията е спасението за "А"група - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че единственото спасение и изход от кризата в българската "А" група е ако отборите направят собствен канал за излъчването на мачовете. Според шефа на "белите" ако такава телевизия е била направена преди години, то сега българските клубове са щели да бъдат доста по-богати. 

 

"Аз съм убеден, че трябва да има платена телевизия. Ако искаш да гледаш, трябва да плащаш. Сигурен съм, че чрез такава телевизия клубовете ще изкарат много повече пари отколкото им се предлагат в момента. Дори си мисля, че ако тази телевизия беше направена преди 5-6 години, сега щяхме да печелим по 10-15 милиона лева от ТВ права.", обяви Стефанов пред Канал 3.
 
"Защо подобна телевизия да няма успех? Ето, сега е купила правата на турското първенство. И то ще се излъчва там. Няма да ви кажа името на телевизията. Знаете ли колко заведения има в България - хиляди?!  1/10 от тях да платят по 6-10 лева, нещата ще се получат. Аз от висша математика не разбирам, но разбирам от аритметика. Навсякъде по света, една Гърция дето се тресе от криза, всеки си плаща по 30 евро на месец, за да гледа. Аз съм сигурен, че първата година ще вземем много повече пари, от тези дето всички телевизии ги дават", заяви Стефанов.
 
"След дълги години, в които Вальо Михов жонглираше между някакви телевизии и футболната лига, след провала с bTV дойде следващата година, в която уж имахме 4,5 милиона. Но да се търси под вола теле, защо някои от треньорите, излизайки след края на мача не дали достатъчно просторно интервю, защо някой кмет като си прави кампания, дават с 30 минути повече, но решават да глобят с 800 хиляди лева. Ние бяхме от тази наведената страна, правиха си с нас каквото си искат. Случаят с Кирил Домусчиев е инцидентен", сподели Венци Стефанов.
 
"В момента един друг корифей, назовава се Попов, прави диамантени, сребърни и не знам си какви оферти. Ние нямаме пари, каква е тази диамантена оферта. С малките си възможности с Капралов и с Наско, след разговорите с телевизиите, бяхме достигнали до 3 милиона с 3 телевизии, плюс парите на премиера да ни се издължат парите от БНТ. В момента, в който се направиха тези диамантени оферти телевизиите дадоха по 600 хиляди, а Кирил Домусчиев каза, че ще даде парите. Той обича да се показва по телевизията, като се среше така настрани", добави Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 booos

    0 0 Отговор
    Хахаа....ама верно ли си вярвате че някой ще плати да гледа това смешно първенство...изгонихте хората от стадионите ..а сега искате да ви гледат ...да ама не !!!!
  • 2 фен (бивш)

    0 0 Отговор
    То пък кой иска да ви гледа, а дори и някой да иска, има ли какво да види!? Пошла игра, уредени мачове, футболисти станали такива с връзки, а не с умения и талант, нагли треноьри взимащи пет цифрени заплати на фона на мизерното съществувание на обикновенния българин и шефове на клубове - мутри и престъпници! Така ни е по-добре, играйте си там и колкото по-малко ви дават по телевизията толкова по-добре!