Last news in Fakti

1 Март, 2021 18:14 2 401 3

Анди Руис е готов за завръщане на ринга - показа страхотна форма (СНИМКА)

  • руис-
  • форма-
  • бокс-
  • завръщане-
  • джошуа-
  • тренировки

Бившият шампион на WBA Super, WBO, IBF и IBO в тежка категория се е взел в ръце

Анди Руис е готов за завръщане на ринга - показа страхотна форма (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият шампион на WBA Super, WBO, IBF и IBO в тежка категория Анди Руис се е взел в ръце и изглежда неузнаваем. 31-годишния мексиканец най-накрая е свалил излишните килограми и се готви за завръщане на ринга, пише "mma.bg". Той планира да се бие през пролетта, а за негов съперник спрягат Крис Ареола. За Руиз това ще бъде първа битка след поражението му от Антъни Джошуа през декември 2019 г. Тогава той загуби световните титли, които отне от Джошуа шест месеца по-рано.

През 2019 година Анди прие битката с Джошуа с кратко предизвестие и буквално стана от дивана, за да се бие за титлите. Преди биткатa Руис беше обект на подигравки заради наднорменото си тегло, но шокира света с нокаут над Джошуа.

Анди спечели много слава и пари и се отдаде на забавления. Той говореше, че щял да сваля килограми за реванша, но не го направи. Във втората битка Джошуа го победи с решение и си върна титлите. Руис тренира с Еди Рейносо и промяната е очевидна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    9 2 Отговор
    Да хвърли един бой на пульо ,а пульо да се прави на мохамед Али да крещи докато го млатят
  • 2 0808

    4 4 Отговор
    ... моите уважения, знаем, че боксът е най-честният спорт, но все ми се струва, че Антъни Джошуа легна на мексиканчето.. Подозренията ми са от коефициента - 17: 1 за Джошуа. Някои пречестни Бет агенции яко са захлебили..
  • 3 фатмак

    0 0 Отговор
    Пульо си го поотупват ама иначе си прави добри пари