3 Януари, 2013 10:38 871 0

Роналдо: Годината ще е добра!

  • роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • успехи-
  • моуриньо-
  • касияс-
  • реал мадрид
Роналдо: Годината ще е добра! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

"Трябва да признаем, че се намираме в лош момент, но аз съм сигурен, че ни предстои една много хубава година. Тренираме здраво и вярвам, че хубавите неща ще дойдат", сподели звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, предаде БГНЕС.
 
"Тежко е, когато велик отбор като Реал, който е свикнал да побеждава постоянно, не е в най-доброто си състояние. Нормално е хората да са поизнервят", добави португалският нападател на "белия балет". Роналдо коментира и решението на Жозе Моуриньо да остави на пейката Икер Касияс по време на мача с Малага. "Треньорът е този, който решава. Всички ние трябва да уважаваме неговите решения", каза още бившият играч на Манчестър Юнайтед.

Запитан за неговите планове за в бъдеще, след като той отказа да продължи договора си с Реал, който е до 2015 година, Роналдо отвърна: "Това не е най-важното нещо за момента". "Най-важно нещо сега е да намерим правилния път и отново да започнем да побеждаваме", завърши португалският национал, който има 14 гола в Ла Лига през тази кампания. Реал Мадрид подновява сезона в Испания с мач в неделя срещу Реал Сосиедад. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА