Last news in Fakti

16 Март, 2021 09:57 2 746 2

Мартин Камбуров си спретна купон с фолк звезда (СНИМКА)

  • камбуров-
  • рекорд-
  • купон-
  • поп фолк-
  • певица-
  • преслава

Най-изявеният голмайстор в Първа лига се отдаде на домашно парти с Преслава

Мартин Камбуров си спретна купон с фолк звезда (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Най-изявеният голмайстор в Първа лига Мартин Камбуров си спретна купон в компанията на Преслава. По-малко от 24 часа след поредното си попадение в елита нападателят се отдаде на домашно парти. То бе по повод рождения ден на половинката му Гергана Парпарова, която доста прилича на сестрата на фолкзвездата Ивелина.

Тя празнува в събота вечерта в отбрана компания, която събра в семейното жилище заради мерките срещу коронавируса. Най-личният гост на партито бе Преслава. Фолкзвездата пристигна с подарък за рожденичката и огромна усмивка на уста. "Честит рожден ден, Гергана. Да си жива и здрава и много щастлива! Обичам те!", поздрави тя дружката си и в социалните мрежи. "Аз повече те обичам“, отговори ѝ рожденичката.

Преслава отдели специално внимание и на мъжа на рожденичката. Двамата не пропуснаха и да се снимат за спомен. "С най-готиния човек и приятел... благодаря, че ни уважи празника", сподели Камбурова под общия им кадър.

Интересен факт е, че преди време голаджията, който преди Гергана бе изявен плейбой и Преслава бяха спрягани за гаджета. Повод за това станаха именно близките отношения, които двамата демонстрираха по време на нейни участия, на които присъстваше и футболистът.

Оказа че истината е друга. Фолкаджийката е сред най-близките приятелки на половинката на Мартин - Гергана. Именно покрай нея Камбуров и Преслава се сприятеляват. Преди няколко месеца той и бременната му половинка уважиха втория рожден на дъщеричката на чалгаджийката - Паола.

Преслава пък бе сред първите, които честитиха на двойката появата на първата им рожба. През декември нападателят и половинката му станаха родители на син, който носи името на баща си. В най-скоро време Камбуров може да има повод за още един голям купон, пише "България Днес".

Той е на четири попадения от изравняване на рекорда на Петър Жеков за най-много голове на Първа лига. Легендата на ЦСКА е с 253, а нападателят на "Берое" вече има 249. Поредния си гол той вкара във вратата на "Локомотив" (Пд) за равенството 1:1 в петък. Това със сигурност е вдигнало настроението му на макс по време на купона за рождения ден на половинката му.

Мартин Камбуров си спретна купон с фолк звезда (СНИМКА)
Снимка: instagram


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Help Credisimmo

    7 0 Отговор
    Каква футболна ... пфу станахте жълт сайт.
  • 2 БожиГол

    8 0 Отговор
    Там където искаш да вкарваш, аз отдавна съм вкарвал и продължавам да вкарвам. Разбра ли Камбуракис