17 Март, 2021 05:15 1 767 0

Все пак Усман Дембеле ще остане в Барселона

  • дембеле-
  • ръковоство-
  • оставане-
  • договор-
  • барселона-
  • лапорта-
  • куман

Ръководството на каталунците е решило да предложи нов договор на крилото

Все пак Усман Дембеле ще остане в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона обмисля да предложи нов договор на крилото Усман Дембеле. 23-годишният французин бе привлечен на "Камп Ноу" с големи очаквания, но контузии му попречиха да разкрие пълния си потенциал. През този сезон обаче той започва да загатва за сериозните си качества и се представя все по-добре, като вече има 34 мача на сметката си във всички турнири.

Според информация на "El Mundo Deportivo", от Барса са готови да му предложат удължаване на договора. Самият играч също е склонен да преподпише, но първо иска да види какви условия ще му бъдат предложени.

Смята се, че Дембеле е любимец на новия наставник Роналд Куман, както и на новия президент Жоан Лапорта. Макар да се очаква през лятото да има сериозни промени в състава на каталунците, на този етап изглежда малко вероятно Дембеле да напусне.

До момента големият проблем на Дембеле през този сезон е липсата на голове. Крилото има само 3 гола в 21 мача в Ла Лига и още 2 в останалите 13 мача в другите турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА