Last news in Fakti

16 Март, 2021 11:15 1 668 5

Хари Кейн иска да се махне от Тотнъм

  • кейн-
  • трансфер-
  • лято-
  • желание-
  • напускане-
  • тотнъм

Звездата на "шпорите" ще поиска трансфер през лятото

Хари Кейн иска да се махне от Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Тотнъм Хари Кейн почти сигурно ще поиска трансфер през лятото, твърди "Sport". 27-годишният нападател е наясно, че е достигнал максимума си при "шпорите" и иска да отиде в отбор, където да продължи да се развива и да печели трофеи.

Кейн има договор с лондончани до 2024 година, но няма желание да го изпълни докрай. Той прави поредния си силен сезон, като има 21 гола във всички турнири. Отборът все още е в битката за трофея в Лига Европа, където е на крачка от класиране на четвъртфинал, а освен това е и на финал за Купата на Лигата. В Премиър лийг обаче "Шпорите" изостанаха сериозно в класирането и не е сигурно дали ще успеят да се преборят за място в топ 4 и участие в Шампионската лига.

Интерес към Кейн не липсва, като се смята, че Манчестър Сити следи внимателно ситуацията. "Гражданите" вече се оглеждат за заместник на Серхио Агуеро, чийто договор изтича през лятото и е все по-вероятно да си тръгне от "Етихад".

Президентът на Тотнъм Даниел Леви обаче не смята лесно да се раздели с най-важния си футболист. Смята се, че той ще поиска поне 150 милиона паунда за правата на Кейн, особено ако трябва да го продаде на пряк конкурент в Премиър лийг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско Раев

    4 1 Отговор
    Ще го взема в лефски!
  • 2 Гъзар

    6 1 Отговор
    Хари кейн е противен, надут английски селтак. Където и да отиде, ве си остане англичанин, прост и противен.
  • 3 5kof

    7 0 Отговор
    У Миньоро е добре дошъл! Като го гледам как се бута като шиле. А и беше част от интригата с расизмо есента с нац. отбор. Ще му обясним кое как е с расизмо и негрите.

    Коментиран от #4

  • 4 Стоян Александров

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "5kof":

    Този номер с расизма на мача България- Англия ние бългаеите никога няма да забравим. Толкова подло изиграно от мръсните англичани. Виновен е Бойко, че не разследва и изкара истината, но нали е техе верен роб. Срам за Англия. Целия свят видя подлата им постъпка. Боби някой ден ще каже истината....

    Коментиран от #5

  • 5 5kof

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян Александров":

    Съгласен съм!!! Като няма власт, която да ни защитава всеки ще ни използва, както намери за добре. Важно е на хюмнетата в Брюксел да им е кеф.