Last news in Fakti

17 Март, 2021 18:29 1 230 0

Байерн Мюнхен иска Юлиан Нагелсман за треньор, ако не успее да задържи Ханзи Флик

  • байерн мюнхен-
  • нагелсман-
  • заместник-
  • национален отбор-
  • треньор-
  • флик

Баварците нямат никакво желание да се разделят с настоящия си наставник, но той може да поеме националния отбор на Германия

Байерн Мюнхен иска Юлиан Нагелсман за треньор, ако не успее да задържи Ханзи Флик - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн (Мюнхен) ще се опита да убеди треньора на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман да поеме отбора, ако Ханзи Флик напусне, твърди "Билд". Баварците нямат никакво желание да се разделят с настоящия си наставник, но той може да поеме националния отбор на Германия. След като Йоаким Льов обяви, че напуска през лятото, местната федерация търси варианти за негов заместник и Флик е сред фаворитите.

Спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич вече се е свързал с представители на Нагелсман, за да проучи възможността той да поеме тима. Специалистът има договор с Лайпциг до 2023 г., но баварците могат да го привлекат за определена сума, като се споменава 10 милиона евро.

33-годишният наставник беше вариант за шампиона на Германия и Европа и след уволнението на Нико Ковач. Нагелсман бе спряган за поста и в Барселона, Тотнъм и Челси. Според "Билд" той се чувства отлично в Лайпциг, но възможността да води Байерн може да се окаже прекалено примамлив вариант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА