Last news in Fakti

17 Март, 2021 19:15 2 782 0

Бивш треньор на Левски със скандални разкрития: В сръбския национален отбор се опитаха да ми редят състава

  • муслин-
  • редене-
  • състав-
  • национален отбор-
  • сърбия-
  • президент-
  • федерация

"Президентът искаше да сложи определени играчи за първото азиатско турне", заяви Славолюб Муслин

Бивш треньор на Левски със скандални разкрития: В сръбския национален отбор се опитаха да ми редят състава - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Левски Славолюб Муслин направи скандалния разкрития за престоя си като селекционер на сръбския национален отбор. Той сподели, че са опитвали да се местя в състава му. Муслин бе уволнен, след като класира тима за световното първенство през 2018 година.

"Усетих, че нещо се случва още преди последния мач с Грузия. Разбрах го и от поведението на някои журналисти. Всички беше решено. Ние се класирахме за световното, всички трябваше да са щастливи, а ми задаваха въпроси защо отборът не играел добре и защо чак след 8 години отново сме се класирали.

В последния разговор с президента на Асоциацията говорихме за всичко. Разбрах, че това е категорично разделение между нас. Докато квалификациите вървяха, никой не се намеси в списъка ми с играчи или в отбора, но след това разбрах, че президентът иска да сложи определени играчи за първото азиатско турне. За Световното първенство бяха споменати някои играчи, които изобщо не са участвали в квалификациите. Като професионалист, аз не би могъл да позволя това", разкри Муслин.

Медиите обявиха, че това са Сергей Милинкович-Савич, Милош Велкович и Неманя Радонич.

"Не бяха само те, имаше и други играчи. Не е нормално да правим нещо подобно след успеха, който постигнахме. Моята задача беше да отидем на Мондиал, направихме го с избраните от мен играчи. Това означава, че избрах правилните играчи. В този момент не бях готов да отстъпя по никакъв начин", допълни Муслин, който с Левски спечели дубъл през сезон 2002/2003.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА