Last news in Fakti

21 Март, 2021 14:28 1 589 3

Димитър Илиев: Цялата нация стиска палци новият селекционер да запали искрата

  • илиев-
  • национален отбор-
  • петров-
  • световно първенство-
  • квалификации-
  • българия-
  • промяна-
  • искра

"Важното е ние футболистите да променим мисленето, манталитета и начина, по който изглеждаме", заяви капитанът на Локомотив Пловдив относно световните квалификации

Димитър Илиев: Цялата нация стиска палци новият селекционер да запали искрата - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев изрази надежди, че новият национален селекционер Ясен Петров ще успее да поведе “трикольорите” към възход. Ето какво заяви нападателят преди старта на световните квалификации.

"Цялата нация стиска палци новият селекционер да запали искрата. Знам колко позитивен и амбициозен човек е Ясен Петров. Важното е ние футболистите да променим мисленето, манталитета и начина, по който изглеждаме. Основната роля е ние как ще излезем на терена.

Вижда се, че доста нови футболисти ще получат шанс. Това е хубаво. Нужни са нови хора. Всеки, който е повикан е амбициран да се докаже на новия селекционер. За жалост Тошко Неделев и Недялков са контузени. Мартин Луков също имаше малшанса да се контузи. Всеки повикан ще даде максимума от себе си. Пожелавам си всички да сме здрави и във форма. Тактиката на един отбор зависи от футболистите. Нямаме Стилиян, Мартин, Бербатов...всеки от нас трябва да поеме отговорност. Натрупаме ли точки, победи и добра игра, усмивките ще се върнат.

Ще се опитаме да бъдем равностойни на Италия и Швейцария. Във футбола не винаги по-добрите отбори побеждават", каза той пред колегите от БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смех

    4 1 Отговор
    хахаха, голем смех. Всъщност "цялата нация" изобщо не се интересува от наште ритнитопковци, видя се ясно, че са мнооооого зле, нека първо да се научат да си спират топката, която идва към тях, после да придобият някакъв първичен акъл как я играят по света тази игра, та после да изказват по медиите. Малко физическа подготовка също ще е от полза, ама не по чалготеките да тренират...
  • 2 Божинката

    0 0 Отговор
    Учете се от мен! Мачкайте по две топки, тъпчете яко в центъра! И ще станете "фирма" като мен!
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Не знам, дали новия треньор може да направи нещо? Това което видях в Испания, в една обикновена тяхна база и школа по футбол в гр. Аликанте, е като мечта за нас в България. Проблемът е, че ние изоставаме с "гигантски крачки" от съвременното ниво на подготовка...