Last news in Fakti

7 Януари, 2013 14:09 3 275 3

Стойчо Младенов: Майкъла е г-н Никой (обновена)

  • стойчо младенов-
  • георги илиев-
  • майкъла
Стойчо Младенов: Майкъла е г-н Никой (обновена) - 1
Снимка: БГНЕС

Уволненият от ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че изпълнителният директор на клуба Георги Илиев е работил срещу него.

"Никой не ми даде обяснение защо съм уволнен. Прочетох изказванията на Георги Илиев. Гледа се работата на един треньор, а не характера му. И Жозе Моуриньо е труден характер. Има непоследователност в решенията на собствениците - те се опитват да бъдат президенти, мениджъри, треньори. Не става така. Прекалено разочарован съм от поведението на Майкъла.

До последно с него решавахме за селекцията и подготовката, а не ми каза за предстоящото уволнение. Все пак дълго време бяхме съотборници. Той трябва да се определи какъв е - спортен директор или строител. Чух, че отправил оферти към други треньори по Коледа. Действията са му подмолни. Но явно той е г-н Никой щом казва, че оставам, а на другия ден ме уволняват", заяви Младенов.

Бившият треньор на ЦСКА  определи ситуацията в "армейския" клуб, като "батак". Специалистът разкри, че той и неговият екип не е получавал заплати от 6 месеца насам, като нападна собствениците на клуба в липсата на условия за работа.

"Хората от моя екип ме съветваха да не поемам ЦСКА, знаехме какъв батак е в ЦСКА, знаехме какви са проблемите, но аз бях убеден, че ще се справим. Много ми е мъчно, че се разделяме по този начин, крайно обидно ми беше. 6 месеца не сме взимали заплати - аз и моите колеги", коментира Младенов на специалната пресконференция, която свика.

"Най-голямата грешка на "Титан" е, че ме поканиха за треньор, защото аз постоянно изисквах нужните условия за работа. В клуба няма стратегия за развитие, не се знае в утрешния ден какво ще се прави, няма никакава последователност - това не е професионално, не отива на клуб, като ЦСКА. Няма база, няма стадион, няма терени - обикаляме София и се чудим къде да тренираме...", каза още Екзекутора на Ливърпул.

"На един треньор можеш да му търсиш отговорност, когато му дадеш възможност да си прави селекцията, осигуриш му условия, а не като му водиш играчи, които не са одобрени. Останах в ЦСКА въпреки всичко, защото обещах на феновете, че няма да си тръгна и ще отстоявам интересите на ЦСКА. И те трябва винаги да знаят, че си оставам един от тях", допълни Младенов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Becko

    1 0 Отговор
    Най-лесно е да си тръгнете всички
  • 2 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    ne haresvam Troicho ama tia pernichani se izgavriha s edno goliamo ime v sporta no te si znaiat iavno iskat CSKA da e v B grupa i taka shte imat po malko razhodi koeto ne e zle vse pk tam im e miastoto
  • 3 армеец

    0 0 Отговор
    абе тия собственици въобще разбират ли от футбол. защо не си ходят в перник. махайте се беее