Last news in Fakti

30 Март, 2021 01:00 1 984 0

Ливърпул е близо до финализиране на трансфер

  • ливърпул-
  • конате-
  • рб лайпциг-
  • клоп-
  • трансфер

"Мърсисайдци" ще вземат централния бранител на РБ Лайпциг Ибрахима Конате

Ливърпул е близо до финализиране на трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул е в процес на финализиране на сделката по привличането на централния бранител на РБ Лайпциг Ибрахима Конате. Според The Athletic мърсисайдци ще активират освобождаващата клауза в договора на 21-годишния французин, която е в размер на около 40 милиона евро. Изданието твърди, че всичко е в доста напреднала фаза, като Ливърпул изобщо няма да губи време, опитвайки да намали цената, а директно ще плати клаузата. Така "червените" искат да изпреварят конкуренцията и да си осигурят така важното попълнение в кризисната за отбора зона още преди да е отворил трансферният прозорец.

Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед и Арсенал също се интересуват от талантливия французин, който е висок 194 сантиметра. Бранителят е в РБ Лайпциг от 2017 година, когато бе привлечен от Сошо. До момента той има общо 89 мача във всички турнири за "червените бикове", като няколко контузии му попречиха да натрупа доста повече срещи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА