Last news in Fakti

29 Март, 2021 18:03 1 884 0

Левандовски стресна Байерн Мюнхен

  • байерн мюнхен-
  • контузия-
  • полша-
  • рб лайпциг-
  • левандовски

Звездата на баварците може да отпадне за дербито с РБ Лайпциг заради контузия

Левандовски стресна Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Германският гранд Байерн научи неприятна новина точно преди важния мач с РазенБалшпорт (Лайпциг). Битката между баварците и преследвача им класирането е в събота от 19:30 часа, но участието в двубоя на Роберт Левандовски е под въпрос.

32-годишният нападател получи контузия при победата на Полша с 3:0 над Андора в световна квалификация, след като съперников играч падна върху коляното на нападателя. Това наложи принудителната смяна на Левандовски в 63-ата минута, а той вкара първите два гола в мача. Заради травмата той няма да играе в предстоящата в сряда среща с Англия.

Бившият президент на Байерн Ули Хьонес, който беше в студиото на телевизия RTL за мачовете от световните квалификации, разкри веднага притесненията си в ефир: „Сърцето ми направо спря в момента. Дано не е сериозна ситуацията.“

„Левандовски почувства болка в коляното и затова го сменихме, а на мястото беше поставен лед. Сега трябва да си почине и да се наспи добре. Надяваме се, че не е нещо сериозно“, коментира полският селекционер Пауло Соуса.

По-късно Хьонес в телевизионното студио поднесе успокояваща новина за феновете на Байерн. Той обяви, че е провел телефонен разговор с полския нападател и за момента прогнозите са за лека контузия на Левандовски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА