Last news in Fakti

10 Януари, 2013 17:45 793 0

Марков: Искам да играем в "Надежда" още през пролетта

  • локо софия-
  • стадион-
  • надежда
Марков: Искам да играем в "Надежда" още през пролетта - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Локомотив (София) започва незабавен  ремонт на стадиона в квартал "Надежда" през следващата седмица, обяви изпълнителният директор на клуба Георги Марков.

"От другата седмица започваме ремонт на стадиона, а него го движат други хора. Искаха проекти и ние вече ги направихме и предадохме. Надявам се да се върнем в "Надежда" колкото се може по-бързо и съм оптимист, че това ще стане. Подменяме това, което се иска от нас от едната страна, а от друга страна важни са въжетата. Но за тях си има хора. Искаме да играем на нашия стадион още първия мач за полусезона срещу Миньор", заяви Марков.

Изпълнителният директор постави тежка задача пред треньорския щаб и футболистите - завършване на сезона в челната осмица на "А" група.

"Искам в края на сезона да видя Локомотив в осмицата. Това е реално, защото от тези места ни делят едва шест точки", добави Марков.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА