12 Януари, 2013 15:00 1 195 0

Бодуров: Искам в чужбина

  • бодуров-
  • литекс-
  • чужбина-
  • българия-
  • национален отбор
Бодуров: Искам в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Литекс Николай Бодуров сподели желанието си да заиграе извън пределите на България. Националът обяви, че вече се чувства достатъчно подготвен да се присъедини към тим от Европа. 

 

 "Моето лично желание е да изляза навън. Колкото по-рано, толкова по-добре", обяви Бодуров. 

"Започваме подготовка с очаквания да сме по-силни. Няма как да е иначе. Надявам се да се качим още по-напред в таблицата. На нас ни трябва още по-добра игра. Нямаме конкретни цели и така има по-малко напрежение. Играе се по-освободено. Не трябва да биеш на всяка цена. Когато трябва да станеш шампион, знаеш, че всеки мач ти е на живот и смърт и трябва да победиш. Сега пак играем на 100%, но и да загубим, не е фатално", продължи бранителят. 
 
"Всеки мач, в който играем за България, излизаме за победа. Най-важната цел е да се класираме за световното първенство и дано го направим. Мисля, че целта е постижима. Оптимист съм за развитието на български футбол", завърши Бодуров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА