Last news in Fakti

5 Април, 2021 17:16 1 281 1

Зидан: Мисля, че подценяват Реал Мадрид

  • зидан-
  • подценяване-
  • ливърпул-
  • шампионска лига-
  • четвъртфинал-
  • клоп-
  • реал мадрид

"Този отбор никога не се предава", заяви наставникът на мадридчани преди първия четвъртфинал от Шампионска лига срещу Ливърпул

Зидан: Мисля, че подценяват Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе попитан на пресконференцията си преди утрешния първи четвъртфинален сблъсък с Ливърпул в Шампионската лига в испанската столица дали "белите" не са подценявани. Френската футболна легенда се съгласи, че вероятно е така. "Мисля, че да. В крайна сметка заслужаваме доверие. Този отбор никога не се предава", сподели Зизу.

Зидан похвали германския си колега Юрген Клоп, мениджър на Ливърпул. "Той е прекрасен треньор. Треньор е от дълго време и притежава опит. Свършил е много добра работа по време на треньорската си кариера, всеки прави нещата по свой начин. Виждал съм много различни треньори и неща откакто съм в треньорската професия", заяви Зидан.

Наставникът на Реал Мадрид коментира и възможността белгийската звезда Еден Азар да се завърне в игра след контузия срещу Ливърпул. "Еден трябва да е спокоен. Никога не рискуваме със завръщането на даден играч, ако той не е готов. Ще караме стъпка по стъпка и ще видим кога ще може той да играе отново. Така стоят нещата в момента", каза французинът.

Зидан коментира и проблемите в защита на Ливърпул, причинени от тежките контузии на основни футболисти в центъра на отбраната. "Не знам дали можем да наречем това слабост, защото те имат и други играчи. При нас също има отсъстващи футболисти, но силата ни е в колектива. Винаги има липсващи играчи, но силите ни са в отбора. Така стоят нещата при нас", завърши Зидан.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 развийш ли

    2 1 Отговор
    Веско Веселинчо Таз "любов" към Русия ти изяде главата Междувпрочем и на Комунистите също Искали били в Азия да ни карат Да ни изваждат от ЕС и НАТО Народа колкото и да е прост има инстинкти за самосъхранение Това е