9 Април, 2021 05:00 1 327 0

Барселона ще удължи договора на Усман Дембеле

  • барселона-
  • удължаване-
  • договор-
  • дембеле-
  • прогрес

Каталунците искат да задържат крилото до 2025-та година

Барселона ще удължи договора на Усман Дембеле - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона иска да продължи договора на Усман Дембеле до лятото на 2025 година, съобщава „Sport“. Настоящото споразумение между двете страни изтича на 30 юни 2022 година. Ако той откаже предложението на клуба, Барселона ще го продаде през летния трансферен прозорец.

Клубът вече е постигнал напредък в подновяването на договорите на Илаиш Мориба и Мингеса, които също изтичат в края на сезона, но сега целта е да се опита да поднови контракта на Дембеле преди края на сезона.

Французинът ще трябва да вземе решение относно своето бъдеще през следващите седмици, защото в противен случай Барселона ще го пусне на трансферния пазар, а вече има клубове, които са много заинтересувани да го купят.

Ситуацията с Дембеле се промени много. Крилото демонстрира много сериозен прогрес и сега се чувства като важен футболист в проекта на Барселона. Французинът се чувства много удобно при каталунците и иска да продължи своята кариера на „Камп Ноу“. От Барселона ще се опитат да го съблазнят с прогресивно икономическо предложение, тъй като лимитът на заплатите ще бъде много строг през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА