Last news in Fakti

8 Април, 2021 19:16 1 469 0

В Испания са сигурни: Реал Мадрид ще привлече Мбапе през лятото

  • мбапе-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • псж-
  • холанд-
  • борусия дортмунд

Хосеп Педрерол дори твърди, че Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд също ще пристигне в Мадрид през предстоящия трансферен прозорец

В Испания са сигурни: Реал Мадрид ще привлече Мбапе през лятото - 1
Снимка: БГНЕС

В Реал Мадрид ще осъществят трансфера на Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен още това лято, сигурен е водещият на популярното предаване El Chiringuito Хосеп Педрерол.

Според него испанският шампион ще привлече Мбапе с намерението той да е част от отбора през следващия сезон. Както е известно, договорът на младия нападател с ПСЖ изтича след година, като футболистът все още не е разкрил дали ще го поднови.

Педрерол дори твърди, че Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд също ще пристигне в Мадрид през предстоящия трансферен прозорец. Много трудно ще се стигне до присъединяването на Мбапе и Холанд в едно и също лято, като най-вероятно “Кралския клуб” ще трябва да се раздели с редица футболисти, за да финансира подобни сделки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА