Last news in Fakti

9 Април, 2021 14:04 1 380 1

Лука Йович: Връщам се в Реал Мадрид след края на сезона

  • йович-
  • реал мадрид-
  • завръщане-
  • айнтрахт франкфурт-
  • наем

"Айнтрахт е специален клуб за мен във всяко едно отношение, но всички знаят, че официално съм играч на Реал", заяви нападателят

Лука Йович: Връщам се в Реал Мадрид след края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Сръбският национал Лука Йович, който е собственост на Реал Мадрид вярва, че няма да остане в Айнтрахт Франкфурт. В момента нападателят играе под наем в отбора от Първа Бундеслига, но има договор с Реал Мадрид и самият той вярва, че ще се завърне в редиците на испанския клуб.

„Обичам Айнтрахт. Това е специален клуб за мен във всяко едно отношение, но всички знаят, че официално съм играч на Реал. Ще се завърна в Мадрид в края на сезона“, заяви Йович през „Bild“.

Той пристигна в Реал Мадрид през 2019 година, но меко казано не се справи добре и вкара само два гола, поради което бе пратен под наем в Айнтрахт Франкфурт.

За германския отбор той има 12 мача и е отбелязал 3 гола, като има и една асистенция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    0 0 Отговор
    Багай надалеч!