15 Април, 2021 16:47 1 352 0

Стана ясно кога Пиронкова ще се завърне на корта

  • пиронкова-
  • завръщане-
  • сен-мало-
  • квалификации-
  • тенис-
  • турнир

Първата ни ракета е сред участничките в квалификациите за WTA 125 турнира във френския град Сен-Мало, който ще се проведе в периода 3-9 май

Стана ясно кога Пиронкова ще се завърне на корта - 1
Снимка: БГНЕС

Цветана Пиронкова ще се завърне на корта в началото на следващия месец. Първата ни ракета е сред участничките в квалификациите за WTA 125 турнира във френския град Сен-Мало, който ще се проведе в периода 3-9 май. Надпреварата попада в календара на женския тур за пръв път, като до миналата година тя бе от категория ITF W60.

Последният турнир, в който Пиронкова взе участие, бе този от категория WTA 500 в Чарлстън, който се проведе миналата седмица. Там пловдивчанката отпадна в първи кръг на основната схема след загуба с 3:6, 0:6 от световната №35 Кори Гоф.

В същото време Виктория Томова отказа участие в квалификациите за WTA 250 турнира в Истанбул, който започва в понеделник (19 април).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА