Last news in Fakti

1 Май, 2021 01:00 1 544 0

Фиорентина чака Гатузо да напусне Наполи

  • гатузо-
  • наполи-
  • фиорентина-
  • напускане-
  • предложение-
  • договор

"Виолетовите" са предложили стабилен двугодишен на специалиста

Фиорентина чака Гатузо да напусне Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Времето на бившия халф на Милан Дженаро Гатузо начело на Наполи изтича. 43-годишният специалист може да напусне след края на сезона в посока Флоренция, за да поеме местния Фиорентина. Според информация на журналиста Никола Скира, "виолетовите" са предложили стабилен договор за 2 години на Гатузо, а заплатата му на сезон ще бъде по 2 милиона евро.

Босът на Фиорентина Роко Комисо и Гатузо са земляци, като и двамата произхождат от Калабрия. Това обяснява симпатията помежду им. Според публикации в италинските медии, Гатузо ще получи пълна свобода на действие начело на Фиорентина, а политиката ще е за налагане на млади играчи, за да падне средната възраст на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА