1 Май, 2021 20:35 2 318 0

Аржентинска легенда: Ако Рамос беше аржентинец, досега да сме станали световни шампиони!

  • руджери-
  • аржентина-
  • световна титла-
  • меси-
  • рамос

"Рамос е звяр, а Меси - феномен", заяви световният шампион от Мондиал 1986 Оскар Руджери

Аржентинска легенда: Ако Рамос беше аржентинец, досега да сме станали световни шампиони! - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион от Мондиал 1986 Оскар Руджери сподели интересно мнение защо Аржентина не успява да спечели Мондиал в епохата на феномен като Лионел Меси. Според Руджери проблемът е в защитата и ако "гаучосите" разполагаха с футболист като бранителя на Реал Мадрид и Испания Серхио Рамос, то задължително щяха да стават световни шампиони всеки път.

"Аржентина с Меси и Рамос означава световна титла. Рамос е звяр, а Меси - феномен. Искам да видя футболист като Рамос в националния отбор. С играч като него ще бъдем претенденти за трофея всеки път. Имаме добри централни защитници, но не са световна класа. Жалко, че Рамос не е аржентинец. Той е абсолютния номер 1 за мен на своя пост", коментира Руджери.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА