5 Май, 2021 18:14 1 405 0

Солскяер: Още не сме на финал в Лига Европа

  • манчестър юнайтед-
  • финал-
  • лига европа-
  • резултат-
  • полуфинал-
  • реванш-
  • рома-
  • солскяер

"Няма да разчитаме на резултата от първия мач, ще играем за победата", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед, въпреки победата с 6:2 срещу Рома в първия двубой

Солскяер: Още не сме на финал в Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е категоричен, че тимът му все още не е сигурно класиран за финала в Лига Европа, въпреки че преди седмица разби Рома с 6:2 у дома. Реваншът е утре от 22:00 часа на „Олимпико“ в Рим.

"Няма да разчитаме на резултата от първия мач, ще играем за победата. Това е единственият начин, по който според мен можем да подходим. Разбира се, може да има една-две промени в състава, но трябва да стигнем финала. Всички казват, че сблъсъкът е решен, но Рома обърна Барселона в реванш, след като загуби първия мач с 1:4“, заяви норвежкият специалист на пресконференцията преди утрешния двубой.

"Имаме страхотен кондиционен екип. Откакто дойдох сме в процес на подобрения. Назначихме няколко млади специалисти. Отборът разполага с футболисти, които могат да играят 40-50 мача на високи обороти всеки сезон. Важното е, когато не играеш, да се възстановяваш и да се подготвяш за следващия мач“, добави той.

"Разбира се, че съм фокусиран върху резултатите. Не е нужно да си ракетен инженер, за да разбереш, че имаме и други предизвикателства“.

Последните няколко дни бяха доста бурни за Манчестър Юнайтед. Недоволни фенове на тима нахлуха на „Олд Трафорд“ и дербито с Ливърпул, което трябваше да се проведе през уикенда, бе отложено.

"Някои от играчите започнаха разговори с представители на фенските фракции. Ще бъда тъжен, ако се окаже напразна цялата добра работа, която свършихме до момента. Нашата цел в момента е да играем добре и да се класираме за финала. Беше труден ден за нас. Естествено, че искахме да се изправим срещу Ливърпул и да победим заради феновете“.

"Нашата работа е да постигаме добри резултати на терена, но трябва и да се вслушваме в гласа на феновете. Всеки има правото да протестира, но трябва да го прави цивилизовано. Да нахлуеш на стадиона, а полицаите да се страхуват за здравето си, е твърде много. Тогава вече не изразяваш мнението си, а влизаш в конфликт с органите на реда“, каза още наставникът на „червените дяволи“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА