Last news in Fakti

11 Май, 2021 19:45 1 035 2

Пирло: Не искам да виждам примирение!

  • пирло-
  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • примирение-
  • класиране-
  • серия а

"Изоставаме с точка от местата за Шампионската лига и ни остават три мача", заяви наставникът на Ювентус

Пирло: Не искам да виждам примирение! - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло ще се опита да вдигне отбора за оставащите три мача на тима в Серия А, които ще определят дали "бианконерите" ще играят в Шампионската лига следващия сезон. "Старата госпожа" се озова на пето място след тежката загуба с 0:3 от Милан, но изостава само на точка от четвъртия Наполи. Утре тимът гостува на Сасуоло, който е в блестяща форма и спечели пет от последните си шест мача в първенството.

"Не искам да виждам примирение утре. Не искам да го виждам на лицата на играчите или в съблекалнята. Изоставаме с точка от местата за Шампионската лига и ни остават три мача. Искам да видя желание за изкупление, гордост и позитивизъм. Ядосани сме. Футболът ни е научил, че всичко е възможно", заяви Пирло.

"Разочаровани сме от загубата от Милан, но целта ни не се е променила. Трябва да вярваме в нея. Не може да си позволим ново представяне, като това срещу Милан. През последните месеци схемата ни на игра често бе различна. Имаше много причини, включително контузии и коронавирус. Приемаме всички обстоятелства. У мен няма страх. Мисля само за доброто на Ювентус, а това е на първо място и стои над играчи и треньори", каза още наставникът. Той потвърди, че бразилците Данило и Артур ще бъдат на разположение за утрешния двубой.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Енрико Накенза

    1 2 Отговор
    Сори, не ме вълнува. Интересувам се от Албанското първенство. :D

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.