Last news in Fakti

21 Май, 2021 09:50 1 379 11

Живко Миланов: Всички знаем какво е състоянието на отбора и на клуба

  • живко миланов-
  • левски

"Докато Славиша Стоянович беше болен, решенията ги взимах аз", разкри бившият бранител на Левски, който сега е помощник-треньор в клуба

Живко Миланов: Всички знаем какво е състоянието на отбора и на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов използва брифинга след загубата от Ботев Пловдив с 1:2 да благодари на всички момчета при „сините”, които са „останали до края”. Бившият десен бранител на Левски призна, че е недопустим начинът, по който отборът му е допуснал обрата от „канарчетата” и говори за Славиша Стоянович.

„Изгубихме за три минути концентрация при два еднотипни гола. Това не трябва да се допуска. Имахме инициативата, играта вървеше добре и не може да си позволиш да загубиш по този начин мача”, започна Живко Миланов.

„Няма такова нещо играчите да не са тренирали. Отборът тренира, всички знаем какво е състоянието на отбора и на клуба. Момчетата дават максимума и днес също може да съм им благодарен. Дават максимума от себе си. Докато Славиша Стоянович беше болен, решенията ги взимах аз. Той беше в болница и няма как да знае кой как тренира и в какво състояние е. Имаше неща, които дискутирахме, но решенията са мои. В цялото време, което Славиша Стоянович не е бил, ние сме говорили някои неща, но в повечето решения, които са в течение на мача, аз съм бил”, заяви бившият защитник на Левски.

„След като съм тук, все пак аз съм помощник и може да се седне да се разбере какво ще е бъдещето в Левски. Не мога да ви кажа за напускащи футболисти. Има хора, които управляват този клуб. Не знам дори моето бъдеще какво е, за да мога да говоря за това на футболистите. Има играчи с изтичащи договори и трябва да се реагира по най-бързия начин. Не искам да казвам такива работи за заплатите. Със сигурност не е лесно да се работи сега, но точно затова искам и да използвам още веднъж възможността да благодаря на тия момчета, в тая съблекалня. Това беше голям плюс за нас, че доста от тях останаха верни до края на клуба и за нито един момент не са искали да правят бойкот или друго. Каквото са могли, са давали максимума от себе си. Знаете, че когато на един футболист не му е чиста главата, със сигурност се работи трудно”, каза Миланов.

„Всеки един от тях е професионалист. Знаете и вие за какво работите, ние също сме така.”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън

    7 0 Отговор
    Всички знаели,пък защо аз нищо не зная?!
  • 2 СиняРубашка

    9 1 Отговор
    беше гадняр като футболист, а сега подло подлива вода на стоянович зада го разкара и да вземе властта, ама е некадърник !!
  • 3 Ти си не доказан треньор бе?

    4 1 Отговор
    Какво можеш да ги научиш? Оня Здравко тича като конника без глава. Научи го да не забива топката до аут линията. Другите мачкат топката докато им я отнемат. Тоя Краев си развали стила и е много лакум. В тоя Бари какво футболно видяхте? Защо не пускаш близнаците от начало и после сменявай. Научи ги като Барселона с две докосвания и бързи контраатаки и т. н. Тоя футбол де играят еза 80те години
  • 4 На дъното

    3 2 Отговор
    Кой докара "сините" до това състояние ?!
    Главният виновник е лицето Бойко Методиев Борисов ! А къде е публиката на Левски ?!!!
    Уж отбора на народа ! Левски, Левски !...
    Пак те предадоха ! И пак свои !....
  • 5 Батето

    5 1 Отговор
    К'во работите бе ? Некадърници ! Опозорихте един славен клуб !
  • 6 Да се върне г-н Васил Божков !

    3 0 Отговор
    Той е левскар и ще укрепи отбора !
    Тези са абсолютни некадърници !
    Ех Гунди, Гунди ! Бог да те прости !
  • 7 Левски беше силен, когато бе цивилен !

    2 1 Отговор
    Върнете старият ни "син" отбор !
    Махнете Лудогорец ! Унищожил футбола у нас!
  • 8 Гундий я

    4 0 Отговор
    Догодина дербита с партизан столипиново и светкавица шекер махала
  • 9 Йорго

    1 0 Отговор
    Смешко махаи се.неможеш да мотивираш футболистите да играят .кво стана с в.златев и батков.да вземат кокала да ги оправи тез дами да заиграят малко.интелигентен западен тренер няма да свърши работа.
  • 10 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Аве туй левскито,за ко играят таз година-ни купа,ни шампион ,ни бараж...за ко търкат бутонките изобщо...
  • 11 ГЕРЕН

    0 0 Отговор
    АЗ НЕ ЗНАМ. САМО ДО МЛЪВКИ И БЛЯ БЛЯ. КАЖЕТЕ КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО. АЙДЕ БРЕ. ВРЕМЕ Е.