Last news in Fakti

29 Май, 2021 14:55 4 390 10

Венци Стефанов: Пет отбора играха джобен билярд! Аман от простотии

  • стефанов-
  • билярд-
  • формат-
  • efbet лига-
  • славия-
  • михайлов-
  • избори-
  • бфс

"Боби Михайлов ще загуби изборите, ако пренебрегне големите футболни райони на България", заяви босът на Славия

Венци Стефанов: Пет отбора играха джобен билярд! Аман от простотии - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отправи съвет към Борислав Михайлов. Пред Sportal.bg босът на "белите" призова да се даде шанс на големите футболни центрове, вместо да се прибягва дo взимането на непопулярни решения. Стефанов визира формата на efbet Лига за новия сезон.

"Чудно ми е защо Българският футболен съюз се бави с решението за броя на отборите през новия сезон. Трябваше вече да се свика Изпълком и да се съобщи на клубовете. Знаете ли, че белгийците, от които взехме формулата, вече премахнаха този модел. Защо обаче ние продължаваме магарешката, не знам.

Трябва да се даде шанс на големи футболни градове като Велико Търново, Плевен, Бургас, Русе. Говорим за цели региони в България! Боби Михайлов не бива да пренебрегва това, защото направи ли го, ще сгреши и ще загуби изборите. Не бива да се съобразяваме само с телевизията и с разни мнения на този и онзи. Стига непопулярни решения!

Щяло да има черно тото. Като някой прави черно тото, хванете го и дайте да го обесим пред Народното събрание! Щяло да има безсмислени мачове! Някои прекаляват с чая от лайкучка. През този сезон за какво играха петият, шестият, осмият, деветият и десетият в първенството?! Пет отбора играха джобен билярд! Аман от простотии", каза Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    30 8 Отговор
    Всяка събота пишете за простотията на тоя простак

    Коментиран от #5

  • 2 Гъz Венци

    18 8 Отговор
    Ей Лайносрaл, ако върнете 16 отбора, тогава от 5 до 12 място ще играят джобен билярд, това са 8 отбора, сега от 3 групи са играли 5 отбора, а можеше и да са 0. Сега е поинтересно първенството, щом Слабия се бори да не изпадне, инак тото до дупка при 16 отбора. Тв правата дрън дрън, нали ти и ортаците от бф$ ги подписахте и то в оставка за следващите 5 год при пълен кофликт на интереси, собственик на отбор тв и правата. Ако имаше прокоротура, да бяха ви бутнали на топло...
  • 3 кУмУнист

    19 9 Отговор
    Венци псевдо мутро, перача на Маджо, по малко се обяснявай а ходи търси синчето си. Такъв като теб, който е виновен за убийството на сина си трябва да се обеси, а не да ходи по медиите и да ръси глупости. Как вървиш с вдигната глава бе мишок.

    Коментиран от #7

  • 4 Пенчо

    19 3 Отговор
    Трябва да има отбори с традиции и фенове а не отбори ментета с повече футболисти от колкото фенове и купени титли
  • 5 Бургас

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ефбет лига от догодина ще е с 16 отбора, експертната група трябва да даде своето предложение, как да бъдат определени тeзи 16 отбора за елита! НO ТРЯБВA ВAР! Двата вече изпаднали от Ефбет лига отбора вeрoятнo ще играят с още два от Б група, които отговарят за изискванията за Ефбет лига за финансиране, стадион, осветление. Сигурно ще са Хебър и Спортист! И да, увеличението на отборите е задължително, защото с тия чужденци във водещите ни отбори, националия ни селекционер няма избор и ще изпаднем и от 4 та урна!

    Коментиран от #6

  • 6 Юпиии

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бургас":

    ама нема бюджет, нема осветление, нема да има и приходи от тв права, кой ще плаща - ти ли
  • 7 запознат

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "кУмУнист":

    Синчето му е живо и здраво, и си чеше мъдята.
  • 8 Точен

    1 3 Отговор
    Венци е с точни аргументи. Противниците му са с примитивни чувства.
  • 9 безпартиен

    3 0 Отговор
    Каквото и да ви говорят,знайте,че става дума за пари!Много пари и то Вашите,а не техните!Какви са заплащанията на шефа на футболния съюз?Какви са на членовете на УС и на тези в съдийската комисия?Въобще какви заплати получават всички шефове на спортни федерации???Тайна?Ами народа така и не знае за какви пари се борят всички тези решили да "оправят" спорта у нас!Тези спортни федерации и клубове са превърнати в "хранилки" за известни и не толкова известни спортисти!Така,че търсете парите и питайте непрекъснато за колко става дума!
  • 10 емо73канар

    2 0 Отговор
    Българският футбол, ще се оправи, когато се отървем от теб и тотоджийският ти отбор.