Last news in Fakti

30 Май, 2021 18:36 1 632 2

Големи проблеми пред националния ни тим преди контролите със Словакия, Русия и Франция

  • петров-
  • национален отбор-
  • контроли-
  • контузии-
  • футболисти-
  • българия-
  • словакия-
  • русия-
  • франция

Ясен Петров няма да може да разчита на доста от повиканите състезатели

Големи проблеми пред националния ни тим преди контролите със Словакия, Русия и Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Сериозни проблеми налегнаха селекционера на България Ясен Петров преди трите контроли с участниците на Европейското първенство - Словакия (1 юни, Рийд, Австрия), Русия (5 юни, Москва) и Франция (8 юни, Париж).
Ден преди пътуването за Австрия, където трикольорите ще изиграят първата си проверка със словаците, стана ясно, че няколко човека отпадат от мини турнето на “лъвовете”.

Както е известно, първоначално Петров обяви списък от 31 футболисти, но петима от него със сигурност са аут и за трите мача. Това са Антон Недялков, Георги Йомов и Кристиян Димитров, които се присъединяват към контузения капитан Георги Костадинов. Поради травма в рамото и талантливият Димитър Костадинов също ще пропусне възможността да дебютира с националната фланелка.

Ясен Петров няма да може да разчита за мача със Словакия и на футболистите на Черно море и Арда - Илиан Илиев, Лъчезар Котев, Спас Делев, Георги Георгиев и Иван Караджов, които по-късно днес играят бараж за класиране в евротурнирите. Петимата ще пристигнат тази вечер в лагера, а утре рано тимът лети за Австрия, където вдругиден играе срещу Словакия. Играчите на "моряците" и "кърджалии" ще имат възстановителна тренировка при пристигането в Рийд, като Петров ще може да ги ползва чак за визитата в Москва.

“Дай Боже всички да са здрави и да нямат контузии на баража. Ще играем с тези футболисти, които са здрави и могат”, сподели Петров пред Sportal.bg.

Няма да бъдат викани други футболисти, тъй като няма време кога да им бъде издадена виза за Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голем смях

    9 0 Отговор
    Бас хващам,че в трите мача ще отбележим не повече от един гол ,а може да направим един равен.И може да допуснем 7-8 гола.
  • 2 ЛЕГ 17

    3 0 Отговор
    С ТОЯ ПОРЕДЕН СМЕШНИК И ПОСЛУШКО ЯСЕН,ИГРАИТЕ НАД 4/5 ГОЛА В НАЩЕ МАЧОВЕ. ЩЕ ПАЗИ МАЛКАТА ПЕРУКА.