Last news in Fakti

2 Юни, 2021 15:45 1 968 0

Куман остава в Барселона, но при едно условие

  • куман-
  • барселона-
  • условие-
  • заплата-
  • намаляване-
  • оставане

Легендата на каталунците ще трябва да намали заплатата си, ако иска да остане на "Камп Ноу"

Куман остава в Барселона, но при едно условие - 1
Снимка: БГНЕС

Роналд Куман ще остане начело на Барселона и през следващия сезон, пише "Sport". Едно от условията, които Куман е приел е намаляване на заплатата, за да се намалят разходите на клуба. Очаква се той да подпише продължаване на договора си до 2023 г. При спечелване на трофеи пък нидерландецът ще получи допълнително приходи под формата на бонуси.

Барселона привлече със свободни трансфери Серхио Агуеро и Ерик Гарсия, а в тима се завърна и крайният бранител Емерсон. Той прекара последните два сезона и половина под наем в Бетис. Смята се, че с оставането на Куман скоро ще бъдат обявени и трансферите на неговите сънародници Жоржиньо Вайналдум и Мемфис Депай. Двамата бяха желани от Куман още от миналия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА