Last news in Fakti

2 Юни, 2021 18:17 1 321 0

Антонио Конте е все по-близо до Тотнъм

  • конте-
  • интер-
  • тотнъм-
  • преговори-
  • напускане-
  • оферта

Според непотвърдени информации именно заради предложението на англичаните Антонио Конте е решил да си тръгне от Интер

Антонио Конте е все по-близо до Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Конте е вариант за овакантения мениджърски пост в Тотнъм, твърди италианският журналист Фабрицио Романо. Според иформацията от клуба са се свързали с италианския треньор, който напусна Интер само два дни, след като ги направи шампиони. Бишият треньор на Челси и Ювентус е един от вариантите пред Даниел Леви. Вероятността Маурисио Почетино да се завърне начело на "шпорите" става все по-малка, тъй като Пари Сен Жермен не възнамерява да го освободи.

Конте спечели два трофея в Англия от престоя си в Челси. Той завоюва Висшата лига през сезон 2017-18, а през следващата кампания грабна и ФА Къп. Конте ще получава 17 милиона паунда годишна заплата, ако приеме предложението на Тотнъм.

Според непотвърдени информации именно заради предложението на Тотнъм Антонио Конте е решил да си тръгне от Интер, където донесе първа титла за тима от 2010 година насам. 51-годишният специалист е недоволен от финансовата ситуация в Интер и намаляването на заплатите на всички в клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА