Last news in Fakti

3 Юни, 2021 09:57 1 057 0

Англия се измъчи срещу Австрия, но победи

  • англия-
  • контрола-
  • австрия-
  • европейско първенство-
  • сака

"Трите лъва" спечелиха контролата с 1:0

Англия се измъчи срещу Австрия, но победи - 1
Снимка: БГНЕС

Англия победи Австрия с 1:0 в приятелски мач в Мидълзбро преди началото на Евро 2020. През първата част домакините имаха превес в головите положения и ударите в очертанията на вратата, а звездата на тима Хари Кейн се отчете с фрапиращ пропуск в 30-ата минута.

Англия все пак поведе в 57-ата минута с попадение на Букайо Сака, който връхлетя върху отскочила топка и я прати в мрежата за 1:0. Австрийците пропуснаха страхотна възможност в 65-ата минута, но шутът на Забицер срещна гредата. До края и Михаел Грегорич и Флориан Грилич пропиляха удобни ситуации, но не успяха да изравнят.

Следващата контрола на Англия е на 6 юни у дома срещу Румъния (19:00 часа).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА