Last news in Fakti

3 Февруари, 2013 12:15 746 0

Челси с поредната издънка

  • челси-
  • ба-
  • торес-
  • нюкасъл-
  • премиър лийг
Челси с поредната издънка - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Челси продължава със слабите си изви в Англия.

Този път възпитаниците на Рафа Бенитес загубиха като гости на Нюкасъл с 2:3, за по реден път затвърждавайки разочароваща форма, в коят отборът се намира.

"Свраките" откриха резултата с гол на аржентинеца Гутиерес в 41-ата минута. Франк Лампард (55) и Хуан Мата (61) изведоха Челси напред след почивката.

Новото попълнение на Нюкасъл Момо Сисоко обаче се развихри и изравни за 2:2 в 86-ата минута, а в края на мача отново направи безпомощен Петър Чех и донесе успеха на своите.

Така Челси има регистрирана само една победа в последните си 6 мача във всички турнири.

Нюкасъл от своя страна като че ли малко по-малко излиза от кризата и това бе втора поредна победа за свраките в Премиър лийг. В миналия кръг те се наложиха с 2:1 при гостуването си на Астън Вила.

Поражението за лондончани пък се оказва двойно по-тежко , защото нападателят на "сините" Демба Ба получи контузия през първото полувреме на двубоя. Той бе изритан в главата от капитана на домакините Фабрицио Колочини.

Ба, който премина от Нюкасъл в Челси е със счупен нос и не е ясно кога ще се върне на терена.


 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА