3 Февруари, 2013 20:23 692 0

Сити и Ливърпул с драматично 2:2

  • манчестър сити-
  • ливърпул-
  • драматично
Сити и Ливърпул с драматично 2:2 - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборите на Манчестър Сити и Ливърпул не съумяха да се победят, завършвайки 2:2 в двубой от  25-я кръг кръг на Висшата лига.

Точката не устройва напълно нито един от двата тима, тъй като пречупи амбициите им съответно за Зона УЕФА и спечелването на шампионата.

Най-интересно през първата част бе между 23-ата и 29-ата минута. Първо Сити поведе в гол на Джеко и асистенция на Милнър, а след това Стъридж изравни след подаване на Джерард.

Именно капитанът на Ливърпул се превърна в герой за своя тим с гол в 73-ата минута, доближавайки "мърсисайдци" до победата.

"Гражданите" успяха да реагират, за което помогна и вратарят на Ливърпул Пепе Рейна. Испанецът за пореден път не бе убедителен в изявата си и позволи на Агуеро да оформи крайното 2:2 в 78-ата минута.

Сити вече е на 9 точки зад Юнайтед, докато Ливърпул изостава с 5 от Арсенал и е на 7-ата позиция.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА