Last news in Fakti

7 Юни, 2021 17:14 1 455 3

Президентът на ПСЖ: Всички велики футболисти искат да дойдат при нас

  • ал-хелаифи-
  • псж-
  • президент-
  • желание-
  • меси-
  • барселона

"Вече казах на президента на Барса, че тъй като контрактът на Меси изтича, от 1 януари насам всеки клуб има право да преговаря лично с него", заяви Насер Ал-Хелаифи

Президентът на ПСЖ: Всички велики футболисти искат да дойдат при нас - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи не смята, че трябва да се чувства виновен заради желанието си да привлече Лионел Меси. Ръководството на Барселона и привържениците на клуба не гледат с добро око на богатия катарец, който мечтае да подсили отбора си с нападателя.

“Вече казах на президента на Барса, че тъй като контрактът на Лео изтича, от 1 януари насам всеки клуб има право да преговаря лично с него. Мога да ви уверя, че всички велики футболисти искат да дойдат в ПСЖ, но е невъзможно да привлечем всички. Иначе Меси е фантастичен играч”, заяви Ал-Хелаифи в интервю за “Екип”.

Според информациите французите са предложили договор на аржентинеца преди няколко седмици, но засега той по-скоро ще избере да остане на “Камп Ноу”.

Ал-Хелаифи даде пример със засиления интерес на Барса към Неймар: “Отказахме тяхна оферта за Ней, но те продължиха до последно да се опитват да го вземат. Мисля обаче, че там имат финансови проблеми, за което ние няма какво да направим. Неймар пък вярва в нашия проект, а обича града и феновете”.

Босът говори за стремежа на каталунците да си върнат бразилеца, преди той да се съгласи да подпише нов договор с шампиона на Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нервен

    5 0 Отговор
    Идват заради парите....заради нищо друго.Вайналдум е на път да прецака Барса заради двойно по голяма оферта от вас...Да ви изчезне петрола да ви изчезне...
  • 2 САЩ'94

    5 0 Отговор
    Този май не е китаец и ПСЖ не са шампиони на Франция през изминалия сезон
    А България победи Франция на Парк дьо Пренс на 17.11.1993
  • 3 TITO

    3 0 Отговор
    Този да си пие хапчетата по редовно.....