Last news in Fakti

8 Юни, 2021 19:45 3 262 1

ПСЖ купува Донарума и веднага го дава под наем

  • донарума-
  • милан-
  • псж-
  • наем-
  • рома

Възможно е той да бъде преотстъпен на Милан или на Рома

ПСЖ купува Донарума и веднага го дава под наем - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен ще привлече вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума и веднага ще го даде под наем. Това съобщи френският вестник L'Equipe. Както е известно договорът на 22-годишния италианския национал с "росонерите" изтича в края на месеца и той не мисли да го поднови, тъй като не е доволен от предложените му финансови условия.

Според френския вестник ПСЖ ще предложи 5-годишен контракт на Донарума, който ще е на стойност 60 милиона евро. Това означава, че младият страж ще получава по 10 млн. на сезон плюс още 2 млн. под формата на различни бонуси.

Ръководството на парижани обаче не иска да предизвиква напрежение в отбора след евентуалното привличане на Донарума, тъй като разполагат с достатъчно вратари, а също така шефовете на клуба предпочитат Кейлор Навас да продължи да бъде титуляр.

Поради тази причина от ПСЖ възнамеряват да дадат италианския национал под наем в друг тим, където той да играе редовно. Възможно е той да бъде преотстъпен на Милан или Рома.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 0 Отговор
    Да го дадат на Лудогорец, че Пацо Тигъра даде фира