Last news in Fakti

10 Юни, 2021 11:57 911 1

Меси все още не е получил конкретно предложение за нов договор

  • меси-
  • оферта-
  • лапорта-
  • преговори-
  • договор-
  • оставане-
  • барселона

Жоан Лапорта все още не е преговарял официално със звездата на Барселона

Меси все още не е получил конкретно предложение за нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси все още не е получил официална оферта от клуба за подновяване на своя договор, съобщава изненадващо вестник “Марка”. Контрактът на аржентинеца изтича в края на месеца, макар че Жоан Лапорта неколкократно заяви категорично, че той ще остане на “Ноу Камп”.

Президентът искаше да завърши одита на клубните финанси, за да е абсолютно наясно с възможностите на клуба, преди да отправи предложение, но процедурата приключи, а оферта така и не е е пристигнала. “Марка” допълва още, че Меси желае и ще получи предложение за брутна заплата от 50 милиона на сезон, което е намаляване с повече от 50% на сегашното му възнаграждение.

Освен това каталунците изготвят проект за бъдещето на аржентинеца в рамките на следващите 10 години, което включва той да заеме поста посланик на Барселона и гарантирана заплата от 10 милиона на сезон в тази му роля.

Лионел обаче е поставил условие на Лапорта, че иска да види изграждането на силен отбор, който да се бори за най-големите трофеи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е, значи може в Левски

    0 1 Отговор
    Да го заемат на 600лв месечна.