10 Юни, 2021 14:27 1 421 0

Тотнъм е много близо до намирането на нов треньор

  • тотнъм-
  • треньор-
  • фонсека-
  • рома-
  • преговори

"Шпорите" водят преговори с Пауло Фонсека

Тотнъм е много близо до намирането на нов треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Тотнъм е почти постигнало договорка с бившия наставник на Рома Пауло Фонсека. По ирония на съдбата, мястото на Фонсека в Рома пък, бе заето от бившия мениджър на "шпорите" Жозе Моуриньо.

„Според информациите в Англия, на Пауло Фонсека е бил предложен тригодишен договор, а самият той е готов да продължи кариерата си в конкурентно първенство като Висшата лига. Преди да поеме Рома, португалецът бе начело на украинския Шахтьор Донецк.

Фонсека не бе първи избор на боса на „шпорите” Даниел Леви, но преговорите с Антонио Конте и Маурисио Почетино удариха на камък. Ръководството на лондончани желае да назначи нов наставник възможно най-скоро, за да може той да започне плановете си за подготовка и трансфери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА