17 Юни, 2021 11:45 1 267 1

Веселин Великов е фаворит за треньор на Етър

  • великов-
  • етър-
  • заместник-
  • томаш-
  • треньор-
  • фаворит

Почти сигурно в петък доскорошният наставник на Ботев (Враца) ще бъде обявен като заместник на Александър Томаш

Веселин Великов е фаворит за треньор на Етър - 1
Снимка: БГНЕС

Веселин Великов е фаворит да поеме Етър, който изпадна от елита. Доскоро се считаше, че начело на “болярите” ще застане Милен Радуканов, но ръководството на “виолетовите” е решило да се довери на Великов и така е настъпил обратът.

Почти сигурно в петък доскорошният наставник на Ботев (Враца) ще бъде обявен като заместник на Александър Томаш. “Да, преговарям с ръководството на Етър, но все още няма нищо като решение”, коментира Великов пред “Тема Спорт”.

През есента той направи истински фурор със скромния Кариана (Ерден), който изкачи до първото място във Втора лига, но клубът реши да прекрати участието си в шампионата. През пролетта пък спаси Ботев (Враца) от изпадане, но двете страни се разделиха.

Великов е бивш футболист на Етър и юноша на клуба. Оттам преминава в ЦСКА през 1999 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    1 0 Отговор
    Абе нали нямаше да има изпадащи отбори. БФС решиха отборите да са 16. Но май само целяха да успокоят Славия, защото както виждате се отметнаха рязко след като Славия се спаси.
    Жалко защото Етър е симпатичен отбор, стадиона им е хубав, както и града.
    Хубави са гостуванията във Велико Търново. Дано се върнат веднага в А група.