Last news in Fakti

18 Юни, 2021 16:44 1 009 1

Тотнъм се отказа от Дженаро Гатузо

  • гатузо-
  • преговори-
  • пропадане-
  • тотнъм-
  • мениджър

"Шпорите" продължават да търсят нов мениджър

Тотнъм се отказа от Дженаро Гатузо - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм се отказа от назначението на Дженаро Гатузо начело на тима, пише The Athletic. Специалистът напусна Фиорентина само 23 дни, след като бе обявен като новия старши треньор заради неразбирателство между агента му Хорхе Мендес и ръководството на „виолетовите“ за трансферната политика.

"Шпорите" на свой ред предложили двугодишен договор на Гатузо, но офертата вече не е на масата, след като лондончани са се отказали от услугите на бившия наставник на Наполи.

Така Тотнъм продължава да търси новия си мениджър. Отборът беше близо до назначението на Пауло Фонсека, но сделката пропадна в последния момент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 waterwet

    0 0 Отговор
    От статията разбирам, че все още има нормални и здравомислещи хора!
    Вече съм му голям фен, а за феновете на Тотним също започвам да разбирам - какви са!