21 Юни, 2021 17:56 1 416 0

Донарума напусна лагера на Италия, за да финализира договора си с ПСЖ

  • донарума-
  • италия-
  • псж-
  • милан-
  • медицински прегледи-
  • договор-
  • лагер

Вратарят на Милан бе взет от хотела на италианския национален отбор във Флоренция и откаран с микробус до клиника в Рим, за да премине медицинските изследвания

Донарума напусна лагера на Италия, за да финализира договора си с ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин Джанлуиджи Донарума бе взет от хотела на италианския национален отбор във Флоренция и откаран с микробус до клиника в Рим, за да премине медицинските изследвания и да може да финализира своя трансфер в Пари Сен Жермен.

Съотборниците на Донарума имат почивен ден, а той бе откаран с микробус тази сутрин от хотела, в който са отседнали „адзурите“, за да се подложи на прегледите. Италианският вратар има договор с Пари Сен Жермен до 30 юни 2026 година.

22-годишният страж отказа да поднови своя договор с Милан, който изтича в края на месеца. Със сигурност Донарума ще бъде страхотно подкрепление за ПСЖ, но не е ясна съдбата на Кейлор Навас. Френските медии вече пишат, че той иска да напусне Париж, защото няма намерение да бъде резерва на Донарума през следващия сезон.

Наскоро Навас удължи своя договор с ПСЖ с още една година, но е ясно, че ще загуби статута си на титуляр.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА