23 Юни, 2021 19:58 2 058 1

Локомотив Пловдив продава още един футболист в чужбина

  • минчев-
  • продажба-
  • оферта-
  • чужбина-
  • крушарски-
  • локомотив пловдив

"Смърфовете" са получили оферта за Георги Минчев

Локомотив Пловдив продава още един футболист в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Трети трансфер в посока чужбина може да осъществи Локомотив Пловдив, предава „Мач Телеграф“. На „Лаута“ са получили оферта за Бирсент Карагарен, но продажбата му се отлага за зимната пауза. Не така обаче стоят нещата с Георги Минчев.

При „черно-белите“ е пристигнало солидно предложение и за него. Първоначално собственикът на клуба Христо Крушарски е бил готов да го отхвърли, но е бил убеден от останалите в клуба, че е по-добре да го приеме.

Минчев заигра на „Лаута“ през миналото лято, след като премина без пари от Царско село. Той записа 30 мача за първенство, в които отбеляза 9 гола. Блесна с попадението си срещу Тотнъм при загубата с 1:2 в Лига Европа, с което привлече вниманието и на Ясен Петров.

Твърдеше се, че интерес към него проявява един от най-титулуваните отбори във Франция - Сент Етиен. Според запознати в касата на "смърфовете" ще влязат над 300 000 евро при продажбата на стрелеца.

Клубът вече успя да продаде двама от титулярите си. Вратарят Мартин Луков поема към Саудитска Арабия, където ще подсили Ал Тай. Героят от финала за Купата с ЦСКА Момчил Цветанов пък ще поеме към Далечния Изток - Южна Корея.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    1 0 Отговор
    ТОВА ЛИ СА ГОЛЕМИТЕ ТРАНСФЕРИ АУУУУУУУ