24 Юни, 2021 16:28 1 521 2

Али Даи също поздрави Роналдо за рекорда

  • али даи-
  • рекорд-
  • роналдо-
  • поздравления

"За мен е чест, че това забележително постижение, ще принадлежи на Роналдо - велик футболен шампион и грижовен хуманист", заяви иранската легенда

Али Даи също поздрави Роналдо за рекорда - 1
Снимка: БГНЕС

Иранската футболна легенда Али Даи веднага поздрави суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо, който с двете си попадения при равенството 2:2 с Франция изравни рекорда му по брой голове за национален отбор. В момента и двамата имат по 109 попадения, като иранецът е убеден, че португалецът ще направи това постижение изцяло свое.

“Поздравления за Кристиано Роналдо, който сега е на един гол от подобряването на рекорда по попадения за национален отбор. За мен е чест, че това забележително постижение, ще принадлежи на Роналдо - велик футболен шампион и грижовен хуманист, който вдъхновява и въздейства на живота на хората по света”, написа Даи в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    8 1 Отговор
    Кристиано! Голям футболист!
  • 2 Баш Бащицата

    6 0 Отговор
    Али Даи също голям жест. Игра много години в Германия. И беше доста добър футболист