Last news in Fakti

9 Юли, 2021 19:44 2 306 0

Неймар: Приятелството ми с Меси свършва с първия съдийски сигнал

  • бразилия-
  • приятелство-
  • финал-
  • меси-
  • аржентина-
  • копа америка

"Нашето приятелство ще спре там, ние ще продължим да се уважаваме, но само един може да победи", заяви звездата на Бразилия

Неймар: Приятелството ми с Меси свършва с първия съдийски сигнал - 1
Снимка: БГНЕС

Отличните взаимоотношения между звездите на Бразилия и Аржентина Неймар и Лионел Меси са факт още от времето, когато двамата бяха съотборници в Барселона.

Сега обаче в събота срещу неделя вечер (3:00 часа българско време) двата южноамерикански колоса се изправят един срещу друг във финала на Копа Америка. Бразилският нападател заяви преди срещата, че двамата са в отлични отношения, но това ще спре при излизането на терена, защото само един може да победи.

“Меси е, както винаги съм казвал, най-добрият футболист, който съм виждал, както и страхотен приятел, но това е финал и ние сме противници. Нашето приятелство ще спре там, ние ще продължим да се уважаваме, но само един може да победи,” заяви Неймар.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА