Last news in Fakti

13 Юли, 2021 05:15 1 584 0

Олимпик Марсилия се чуди как да привлече Коутиньо

  • коутиньо-
  • заплата-
  • олимпик марсилия-
  • барселона-
  • изисквания-
  • трансфер

Една от възможностите е Олимпик Марслия да предложи на Коутиньо трансферен бонус на стойност 10 милиона евро и заплата от 6 милиона евро на година

Олимпик Марсилия се чуди как да привлече Коутиньо - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпик Марсилия проявява сериозен интерес към футболиста на Барселона Филипе Коутиньо. „L'Équipe“ съобщава, че френският клуб търси правилната формула, за да привлече бразилския плеймейкър. Заплатата на Коутиньо не е съвместима с финансите на Барселона. Бразилецът прибира по 12 милиона евро на година на „Камп Ноу“. Тази сума не може да бъде удовлетворена и от Олимпик Марсилия, който проучва други начини да убеди бразилеца да подпише с тях.

Една от възможностите е Олимпик Марслия да предложи на Коутиньо трансферен бонус на стойност 10 милиона евро и заплата от 6 милиона евро на година. Цифри, които не биха били равни на доходите му в Барселона.

Трансферната операция, която Олимпик Марсилия възнамерява да осъществи може да бъде улеснена с помощта на мощен спонсор. Френският отбор ще играе в Лига Европа през този сезон и се класира директно за груповата фаза.

Коутиньо пристигна в Барселона през януари 2018 година с трансфер от Ливърпул. Английският клуб получи 120 милиона евро плюс още 40 милиона евро бонуси. Договорът на Коутиньо с Барселона е до 30 юни 2023 година, а откупната клауза, която е записана в него възлиза на 400 милиона евро. Смята се, че Барселона е готов да се раздели с Коутиньо за сума от порядъка на 50 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА