Last news in Fakti

14 Юли, 2021 17:15 1 463 2

UEFA EURO 2020 Касано: Станахме шампиони без централен нападател

  • имобиле-
  • шампиони-
  • титла-
  • евро 2020-
  • касано-
  • италия-
  • голове

Бившият италиански национал не се изказа ласкаво за Чиро Имобиле

UEFA EURO 2020 Касано: Станахме шампиони без централен нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански национал Антонио Касано твърди, че тимът на Италия е успял да спечели Евро 2020, въпреки че "няма нападател", отхвърляйки Чиро Имобиле и Андреа Белоти. “Адзурите“ победиха Англия с дузпи след равенство 1:1 в неделя вечерта на стадион "Уембли". В седемте мача те отбелязаха 13 гола, което е нов рекорд за Италия на голям турнир, като два от тях бяха дело на Имобиле.

"Имахме огромен проблем, а именно, че станахме шампиони на Европа, въпреки че нямахме нападател", каза Касано пред стария си приятел Кристиан Виери по “Bobo TV“. "Това е факт. Това е уникално, но треньорът заслужава всички похвали за това, че още на първата пресконференция каза, че отива на Европейското първенство, за да го спечели."

Имобиле има 15 гола в 52 мача за Италия, като, макар да се разписа и в двата мача в групата срещу Турция и Швейцария, той не успя да вкара срещу Австрия, Белгия, Испания и Англия. 31-годишният играч винаги е бил много различен на клубно ниво, където Лацио играе във формация 3-5-2, като през миналия сезон вкара 25 гола в 41 мача.

Централният нападател на Торино Белоти се бореше за стартово място, но рекордът му в Италия не е много по-добър. Ил Гало има 12 гола в 39 мача, но не е отбеляза нито едно попадение по време на Европейското първенство .


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    4 0 Отговор
    Ние пък в САЩ станахме четвърти с половин отбор централни нападатели- даже Трифон Иванов започна в Етър като нападател !!!!
  • 2 ФОРЦА СКУАДРА

    4 1 Отговор
    ФОРЦА АДЗУРИ, ФОРЦА ИТАЛИЯ