Last news in Fakti

18 Юли, 2021 14:30 3 800 1

Донарума поискал луда заплата от Барселона

  • донарума-
  • псж-
  • лапорта-
  • заплата-
  • лудост-
  • милан-
  • райола

Първоначално вратарят се съгласил да взима по-малко възнаграждение, но после поискал заплатата му да се увеличи на 24 милиона евро през втория сезон от договора

Донарума поискал луда заплата от Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Джанлуиджи Донарума официално бе представен като вратар на Пари Сен Жермен. Европейският шампион с Италия напусна Милан и премина във френския тим като свободен агент. Пред 22-годишния вратар имаше възможност да продължи кариерата си в Барселона, но „Mundo Deportivo“ пише, че агентът му Мино Райола е поискал цяло състояние от каталунския клуб, което на практика е провалило преговорите.

Първоначално Райола е поискал от президента на Барселона Жоан Лапорта заплата от 12 милиона евро на сезон за Донарума. Лапорта е информирал агента на италианския вратар за предприетите действия в клуба и за драстичното съкращаване на заплатите.

Мино Райола е влязъл в положението на президента на Барселона и е бил съгласен Донарума да получава значително по-малко възнаграждение в първата си година като вратар на „блаугранас“, но е поискал заплатата му да се увеличи на 24 милиона евро през втория сезон от договора.

От Барселона категорично са отхвърлили подобно лавинообразно увеличение на възнаграждението на Джанлуиджи Донарума.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малката перука

    5 1 Отговор
    Донарума има тежката дума, жик так!