21 Юли, 2021 05:15 2 105 1

Турски национал пожела да напусне Ювентус

  • демирал-
  • ювентус-
  • напускане-
  • резерва-
  • желание

Мерих Демирал не може да играе редовно при наличието на Леонардо Бонучи, Джорджио Киелини и Матайс Де Лихт

Турски национал пожела да напусне Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Ювентус Мерих Демирал се завърна в тима от почивката си, след като участва на Евро 2020 и премина медицински прегледи преди началото на предсезонната подготовка тази сутрин. Според медиите в Италия обаче турският национал иска да напусне отбора.

23-годишният бранител иска да бъде продаден, тъй като не играе редовно и при наличието на Леонардо Бонучи, Джорджио Киелини и Матайс Де Лихт трудно може да се пребори за титулярно място.

Ювентус е готов да продаде бившия играч на Сасуоло за 30 млн. евро, но от обкръжението на играча смятат, че исканата от тима цена е твърде висока. Лестър, Евертън, Рома и Аталанта проявяват интерес към турския бранител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вито Андолини

    3 0 Отговор
    Да ме прощават Бонучи и Киелини, но на тази възраст е време да седнат на пейката и да помагат от там. Демирал преди да се контузи предишния сезон, беше най-добрият ни централен бранител. Знаем, колко време се възстановява Киелини при честите си контузии. Де Лихт е най-голямото недоразумение за Юве. Така или иначе вече са похарчени тези пари, най-добре да му се дава шанс за изява и дано някой го пожелае да ни отърве от голямата му заплата. Време е и на Гейналдо да си отива. Огромна заплата без покритие. Да биеш дузпи и да стоиш на ръба на засадата не те прави играч за 30 милиона на сезон. С тези пари може да се инвестира в 1-2 сериозни халфа. Мората не знам кой го пожела обратно, но трябва да си ходи заедно с него. Отбора е без абсолютно никаква концепция за развитие, купуват се играчи на килограм и след това остава само надеждата. Как може след такъв провал на сезона да не се изгонят Недвед. Ясно Паратичи отиде в Тотнъм, но преди това трябваше да бъде уволнен публично от Юве за некадърност. През последните 3 години през отбора преминаха над 30 играча, от които 3-ма заслужават да носят фланелката за в бъдеще.