Last news in Fakti

21 Юли, 2021 19:15 1 855 1

Манчестър Юнайтед с оферта към Горецка

  • горецка-
  • оферта-
  • заплата-
  • байерн мюнхен-
  • манчестър юнайтед

Предложението към халфа на Байерн Мюнхен било за 200 000 паунда на седмица

Манчестър Юнайтед с оферта към Горецка - 1
Снимка: БГНЕС

От Манчестър Юнайтед са предложили оферта за полузащитника на Байерн Мюнхен Леон Горецка. Офертата е била за 200 000 паунда на седмица. Интерес към халфа има от страна на други клубове от Висшата лига, както и от Барселона и Реал Мадрид.

Договорът на Горецка с Байерн Мюнхен изтича през 2022 година, а ръководството на клуба вече води преговори за удължаване на контракта. Йорг Нойбауер, агентът на 26-годишния играч, наскоро беше принуден да се оттегли. На негово място застана съпругата му, заедно с Томас Крот. Агентите били „раздразнени“ от факта, че преговорите относно удължаването на договора са се забавили. Заявили, че ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило добра оферта, за да привлече халфа през следващото лято, когато той вече ще е свободен агент.

В момента Манчестър Юнайтед не се нуждае спешно от нов централен халф. Бъдещето на Пол Погба обаче все още е неясно, като това прави Леон Горецка фаворит за заемането на мястото на французина.

От Байерн Мюнхен не планират да се разделят с германския национал. Интерес към него обаче има и от други клубове. Някои от тях са Барселона и Реал Мадрид, като според някои източници те вече са се свързали с новите агенти на Горецка.

За трите си сезона, прекарани в Байерн Мюнхен, германецът е печелил три пъти Бундеслигата, два пъти Купата на Германия и един път Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорж

    0 0 Отговор
    Кво значение има това изобщо.
    Дори няма да го преместя в другия крачол.