Last news in Fakti

6 Август, 2021 18:15 2 531 5

Треньорът на родните щангисти: В големия спорт всичко е подмолно и мръсно!

  • иванов-
  • христов-
  • медал-
  • ощетяване-
  • мръсно-
  • вдигане на тежести-
  • бронз-
  • олимпиада

"В спорта е като в политиката", заяви Иван Иванов

Треньорът на родните щангисти: В големия спорт всичко е подмолно и мръсно! - 1
Снимка: БГНЕС

Щангистът Христо Христов беше посрещнат като шампион в родния си град Варна. 19-годишният българин остана на пето място на олимпийските игри в категория до 109 кг, след като един от опитите му не бе признат от съдиите. Развълнуван от посрещането на родна земя, Христов призна, че още не е преодолял случилото се. Треньорът на националния ни отбор по вдигане на тежести Иван Иванов също е афектиран от случилото се в Токио.

"Трябваше по друг начин да се върнем и ние, но не стана, за жалост", каза Христов при завръщането си в България.

"В големия спорт е като в политиката. Всичко е подмолно, мръсно", коментира Иван Иванов.

Младият ни щангист е категоричен, че на този етап няма сили да влезе отново в залата.

"Наистина е много трудно, но ще мине време и ще го преодолее", убеден е личният му треньор Живко Николов.

"Това е голяма травма, първо психическа, второ аз съм много уморен физически. Ще се оправя и ще се върна по-силен отвсякога", категоричен е 19-годишният Христо Христов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    6 10 Отговор
    Уууу....без пенсия!
  • 2 Хахаха

    5 5 Отговор
    При вас пък всичко е предсказуемо. Особено коментар на треньорите след незадоволотелното за тях представяне.
  • 3 човек от народа

    4 6 Отговор
    ми ти, що се навираш там !? стой си в селския отбор, че да не ти пречи вълната !
  • 4 LeBron23James

    16 4 Отговор
    Иван Абаджиев се обръща в гроба! Такива далавери и цоцане на държавни пари има в днешните щанги, че да ви падне шапката. Неделчо Колев вече го махнаха, но Гидиков и Иван Иванов още там, барабар с новото бизнесменче, което хабер си няма от спорт. Единия с Мерцедес за 100 бона, другият с два... Мерцедеса за 100 бона. Четете едно от последните интервюта на последният ни световен шампион - Иван Стоицов. Ще прочетете шокиращи неща Ето за това през 1988-ма в Сеул бяхме 4-ти на Олимпийските игри, а днес Красен Кралев се бие в гърдите за 4-те медала на България сумарно. Харесаха ли ви бананите и тоблероните, другари и другарки?
  • 5 Палома Бийч

    0 0 Отговор
    ако не бяха проблемите от Олимпиада 2000 на Австраля и лъжецът професор по фармацефтика от Софарма ( заради скрити съдържания на етикета ) до сега щеше да бъде съществуващ или сила на Б.Ф.Щанги и Арабаджиев до сега ще си носи вечното име на Бг , този проблим си идва от там !