Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 18:00 1 438 5

ATP обръща внимание на обвиненията в домашно насилие срещу Александър Зверев

  • александър зверев-
  • домашно насилие

Федерацията ще стартира собствено разследване по случая

ATP обръща внимание на обвиненията в домашно насилие срещу Александър Зверев - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-големите звезди в световния тенис - Александър Зверев, е поредното голямо име в спорта, което бива разследвано за домашно насилие. От ATP дори са стартирали собствено разследване по един случай от 2019 г., научихме от Eurosport.

Олимпийският шампион е обвинен от бившата му приятелка - Оля Шарипова, че през 2019 г. в Шанхай я е блъснал в банята на хотелската им стая и след това я е сграбчил за врата. Тя твърди, че това се случвало още по време на US Open и Laver Cup същата година.

Стартираме разследване, касаещо обвиненията срещу Александър Зверев по време на ATP Masters 1000 в Шанхай през 2019 г. ATP напълно заклеймява всяка форма на насилие и ще проведе разследване на всяко обвинение, засягащо членовете на федерацията“, гласи официалното изявление по случая.

Зверев понастоящем е под №4 в световната ранглиста при мъжете, а през изминалото лято вдигна титлата на сингъл при мъжете на Олимпийските игри в Токио.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tapanar4o

    4 1 Отговор
    Интересното е защо се чака години,преди да се подаде жалба за насилие и темподобни?Това не е ли поредния случай на "капитализма" за забогатяване на гърба на другия?И още нещо,докога ще има глупави тъпаци,плащащи огромни пари на грозни и тъпи жени,издигайки ги в култ на сексгърли?Докога с подобни простотии?

    Коментиран от #2

  • 2 аустрия

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "tapanar4o":

    отговорът е кратък - никога!
    Причината - от както се е пръкнал човекът има 2 неща които го съпътстват - алчността и низките страсти. Та затова...
  • 3 top

    3 1 Отговор
    Бутнал я във банята ,а ако сее подхлъзнала .Егати насилието .А тя когато го кара да печели мачове на корта зада може да лапа и получава подаръци какво е ,нее ли насилие.Изведнъж всички мутреси бяха изнасилени, бити ,тормозен,принуждавани.Егати демокрацията.
  • 4 хаберих

    0 0 Отговор
    Оля Шарипова и Мария Шарапова. Шарепова,Шарупова,Шаропова ИТ.Н.
  • 5 Щукар

    0 0 Отговор
    Това,че е Зверев,не означава,че момъкът е зверь.