Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 13:00 1 134 0

Пуснаха под гаранция арестувания в бар играч на Брайтън

  • айвс бисума-
  • брайтън

Полицията го задържа след сигнал за сексуално посегателство

Пуснаха под гаранция арестувания в бар играч на Брайтън - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията в Брайтън пусна под гаранция халфа на местния клуб от Висшата лига - Айвс Бисума, след като той прекара няколко дни в ареста по обвинение за сексуално посегателство, научихме от The Sun.

25-годишният полузащитник бе задържан в нощен клуб със свой приятел, след като една от другите гостенки в заведението се е оплакала от поведението им.

От ръководството на Брайтън анд Хоув Албиън побързаха да потвърдят новината, но не пожелаха да изразят публично становище около случая. Единствено бе потвърдено, че един от арестантите е техен играч.

Тепърва предстои разследващите да стигнат до истината, за да се разбере дали Бисума наистина е прекрачил границата или името му е било излишно опетнено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА