12 Октомври, 2021 18:30 1 362 0

Монако иска €60 млн. от Реал Мадрид за свой френски национал

  • орелиан чуамени-
  • реал мадрид-
  • монако

Младокът може да бъде част от подмладяването в „кралския клуб“

Монако иска €60 млн. от Реал Мадрид за свой френски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид има интерес към 21-годишния френски национал Орелиан Чуамени, който понастоящем носи екипа на Монако. Но момчето ще струва не по-малко от €60 млн. на „кралския клуб“, според Marca.

Чуамени дебютира за „петлите“ през септември, въпреки че халфовата линия на тима изобилства от играчи на световно ниво, каквито са Пол Погба, Н'Голо Канте и Адриен Рабио. Той дори бе част от тима, спечелил Лигата на нациите през уикенда.

Младокът е юноша на Бордо, но през зимния трансферен прозорец на 2020 г. премина на „Стад Луи II“ срещу €18 млн., за да се превърне в основна фигура под ръководството на Нико Ковач от началото на настоящия сезон.

Карло Анчелоти има за задача да подмени поколенията в Реал, като процесът вече започна с привличането на Едуардо Камавинга от Рен срещу €31 млн. и промоцията в „А“ отбора на Мигел Гутиерез.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА